Altijd starten en schoon rijden met Ecomaxx ethanolvrije benzine

Veel motorfietsrijders zullen het herkennen: bij de eerste warme zonnestralen van het jaar haal je je motorfiets uit de garage om een stukje te rijden. Maar dan start hij niet, ook niet na een paar keer proberen. Vaak ligt dit aan de verouderde benzine die nog in de tank en het brandstofsysteem zit. Ecomaxx zegt hiervoor dé oplossing te hebben: ultraschone, lang houdbare benzine zonder ethanol voor alle brom- en motorfietsen. De motor start altijd, zelfs na een lange winterstop. Bovendien zorgt de brandstof voor een schonere verbranding en aanzienlijk minder uitstoot van schadelijke stoffen. Ideaal als overwinteringsbenzine, en schoner voor onze gezondheid en omgeving.

Voor tweetakt: Ecomaxx Bike Fuel 2
Ecomaxx Bike Fuel 2 is een kant-en-klare tweetakt benzine voor alle tweetakt scooters, bromfietsen en motorfietsen. Zowel modern als klassiek. De brandstof is voorzien van 2,5% extreem hoogwaardige tweetakt olie. Ecomaxx Bike Fuel 2 veroudert niet, verbrandt schoner en geeft minder geuroverlast. Als je niet altijd op Ecomaxx Bike Fuel 2 wilt rijden, tank dan in ieder geval je tweetakt voor de winterstop af met Ecomaxx Bike Fuel 2 zodat deze probleemloos start in het voorjaar.

Voor viertakt: Ecomaxx Bike Fuel 4
Ecomaxx Bike Fuel 4 is een lang houdbare, ongelode benzine voor alle motorfietsen en quads die gewone benzine gebruiken. Ook deze benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start. Bovendien verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en de benzine verbrandt extreem schoon. Ook hier is het advies: tank in ieder geval voor de winterstop af met deze lang houdbare en schone benzine zodat je motor in het nieuwe seizoen probleemloos start.

Uitleg over het E10-probleem
Het zal niemand ontgaan zijn: de opmars van E10-benzine. Beter voor het klimaat dan Euro 95, maar kan schade veroorzaken aan motor en brandstofsysteem. Ook is E10 maar kort houdbaar, wat problemen geeft bij langdurige stilstand, zoals overwintering. Ecomaxx legt uit hoe het nou precies zit met E10 en wat voor een schade het kan aanrichten. Kijk op ecomaxx.nl/e10-benzine.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief