Akrapovic Slip-On Line uitlaat voor BMW R1250GS

Het wachten voor vele liefhebbers is voorbij; ook voor de BMW R1250GS is nu een Akrapovič Slip-On Line, en de daarbij horende voorbochten, zijn beschikbaar voor pre-order. BMW Motorrad heeft haar best verkopende model vernieuwd voor het modeljaar 2019: de R1200GS wordt een R1250GS. En ook voor dit model brengt Akrapovič een uitlaatsysteem uit die de beleving van de bestuurders nóg beter maakt. Het systeem voldoet aan de Europese eisen en heeft daarmee het ECE keurmerk. 

De Slip-On Line is de eerste stap van het proces naar een volledig uitlaatsysteem van Akrapovič. De Slip-On Line is voor een groot deel gemaakt van titanium en afgewerkt met carbon fibre. Zo is de buitenhoes van de demper gemaakt van titanium en de kap van carbon fibre evenals het hitteschild. De Slip-On Line van Akrapovič heeft de perfecte balans gevonden tussen prijs en performance. Met een uitlaatsysteem van het Sloveense merk kun je de totaalbeleving van een rit op de BMW R1250GS omhoog krikken. Er wordt namelijk meer power toegevoegd, de performance wordt verbeterd en natuurlijk heeft ook dit systeem het onmiskenbare Akrapovič geluid. Elke keer als de motor met een Slip-On Line wordt gestart zal er een écht racegevoel ontstaan bij de bestuurder.

De optionele voorbochten van Akrapovič zijn een extra toevoeging op het Slip-On Line systeem. Dit is de tweede stap naar een volledig Akrapovič uitlaatsysteem. De toevoeging van voorbochten laat de motor van een bestuurders met kop en schouders boven andere motoren uitsteken. En dit wordt niet zomaar gezegd natuurlijk. Met de optionele voorbochten krijgt de BMW R1250GS namelijk nóg een extra lading power, er wordt nog een schepje gedaan op het visuele plezier gedaan en de sound wordt nog een stukje mooier.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief