Skip to main content

2024 Husqvarna 401 Svartpilen en 401 Vitpilen deze maand bij motordealers

Husqvarna

Dit jaar brengt Husqvarna Motorcycles de grootste vernieuwingen aan deze iconische modellen sinds hun debuut. Met geavanceerde technische upgrades en een volledig nieuwe uitstraling, zet Husqvarna Motorcycles opnieuw de toon voor modern motorrijden.

De geüpdatete Vitpilen 401 en Svartpilen 401 modellen staan klaar om motorrijders een uitzonderlijke ervaring te bieden, met een perfecte balans tussen stijl en performance. Deze motoren introduceren innovatieve motoren en chassis, vooruitstrevende technologie, en een frisse look, ideaal voor zowel dagelijkse ritten als avontuurlijke tochten in het weekend.

399cc motorblok

In het hart van de 2024 modellen ligt een nieuw ontwikkeld stalen vakwerkframe, gecombineerd met een lichtgewicht aluminium swingarm en WP-vering, wat resulteert in ongekende wendbaarheid en stabiliteit. De Vitpilen 401 en Svartpilen 401 worden aangedreven door een robuuste 399 cc motor, goed voor 45 pk, en zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals bochten-geoptimaliseerde tractiecontrole, verstelbare WP-vering, en Bosch hoekgevoelige ABS. Beide modellen pronken met een 5” TFT-display, een hoogwaardige lakafwerking en 17” spaakwielen, wat ze onderscheidt in zowel prestaties als design.

Vanaf 30 maart 2024 bij de dealers

Maak de rit van uw leven en bezoek uw Husqvarna Motorcycles dealer vanaf 30 maart. Verken de grenzen van motorrijden met de Vitpilen 401 en Svartpilen 401 en ontdek hoe deze motoren uw rijervaring kunnen veranderen. Voor meer informatie of om een proefrit te regelen, ga naar uw dichtstbijzijnde Husqvarna Motorcycles dealer. Beleef de evolutie van motorrijden met Husqvarna Motorcycles.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws