Skip to main content

2024 Arai RX-7V Evo IOM TT model onthuld

 Arai Helmet presenteert de 15e RX-7V EVO Isle of Man TT Limited Edition tijdens ‘s werelds beroemdste wegrace, die samenvalt met Arai’s 40-jarig jubileum. De 15e gelimiteerde Arai TT-helm, ontworpen door oud Arai-medewerker Aldo Drudi, is gebaseerd op de nieuwe kleurstellingen van de legendarische race, met opvallende racestrepen en aangevuld met de Manx Triskelion, het TT-logo, het geblokte vlagmotief en Ellan Vannin (Isle of Man in Manx) als tekst.

 De RX-7V EVO is het laatste benchmarkmodel in Arai’s assortiment motorhelmen en zet dankzij tientallen jaren aan expertise en kennis de norm op het gebied van bescherming, comfort en technologie.  De 15e Limited Edition RX-7V EVO IoM TT is vanaf begin juni 2024 verkrijgbaar in de winkels. Ga voor meer informatie over Arai Helmet en de Isle of Man TT naar: https://www.araihelmet.eu/en/iomtt.

Presentatie Isle of Man Road to 2024

De 2024-editie van de Isle of Man TT 2024 is gisteravond officieel gelanceerd tijdens het Road to 2024 live-evenement, waar veel van de grootste namen van de TT, maar ook de opkomende sterren en de nieuwste prospects uit de Road Races, aanwezig waren. Tijdens deze lancering werd speciale aandacht besteed aan het ontwerp van de RX-7V EVO 2024 IoM TT.

Vanaf vandaag zal Road to 2024 exclusief te zien zijn op de TT+ app en daar gratis te bekijken zijn.

RX-7V EVO 2024 Isle of Man TT Limited Edition onthullingsvideo

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws