Skip to main content

2020 RX-7V Isle of Man Limited Edition motorhelm

Vandaag heeft Arai de laatste editie van de befaamde RX-7V Isle of Man Limited Edition onthuld. Ondanks dat de races op het eiland Man dit jaar door het Corona virus niet doorgaan brengt de Japanse helmenfabrikant Arai toch het collectors item voor 2020 gewoon op de markt. Deze beslissing is gemaakt mede als eerbetoon aan de jaarlijkse TT races en tevens om de liefhebbers en verzamelaars van deze helm tegemoet te komen. 

Ingmar Stroeven, Algemeen directeur van Arai Helmet (Europe) B.V. : “Het zijn uitdagende tijden en soms moet sport een pas op de plaats maken. We keken erg uit naar de onthulling van de Isle of Man helm. De helm zou op vrijdag 27 maart worden onthuld op het eiland Man samen met Michael Dunlop en Steve Plater. Maar dit gaat vanzelfsprekend en helaas niet door. Voor ons bij Arai is de TT een zeer speciaal evenement waar we zeer veel tijd en energie in steken, zowel voor de rijders als voor de fans.

De Arai RX-7V Isle of Man TT Limited Edition wordt al sinds 2007 uitgebracht en onthuld op Man en is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt op het eiland. Het is elk jaar weer een uitdaging om een geweldig design te maken uiteraard voorzien van de kenmerkende Isle of Man logo’s. Ook dit jaar is het ontwerp wederom gemaakt door de Italiaanse topdesigner Aldo Drudi. Met klassieke lijnen en een gedurfde combinatie van zwart/rood/goud en natuurlijk de specifieke TT details als Ellan Vannin (de Manx-naam voor het eiland Man), de three legs of Man en natuurlijk de triskelion afgebeeld in goud.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws