Skip to main content

Het grootste motorsport evenement van Nederland staat weer voor de deur! De TT Assen, die in het weekend van 23 tot en met 25 juni 2023 staat gepland, wordt inclusief alle voor- en nabeschouwingen, in zijn geheel live uitgezonden op Ziggo Sport, de grootste sportzender van Nederland.

TT Assen live op Ziggo Sport

Het is de tweede keer dat Ziggo Sport de TT Assen in zijn geheel live uitzendt. Met een stunt vraagt de sportzender aandacht voor het sportieve programma van de TT en de deelname van Nederlandse coureurs: Zonta van den Goorbergh & Bo Bendsneyder in de Moto2 en Collin Veijer in de Moto3. 

Er is een uitgebreide programmering met het Ziggo Sport Race Café op locatie, met voorbeschouwingen, de wedstrijd én nabeschouwing. En dat allemaal op kanaal 14 & Select. Het volledige uitzendschema is te vinden op http://www.ziggosport.nl/motogp

MotoGP Sprint op zaterdag

Voor het eerst vindt op zaterdag de MotoGP Sprint plaats op het circuit. Deze wordt live uitgezonden op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select) en voor iedereen zonder abonnement op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. De spectaculaire race over verkorte afstand is de nieuwste toevoeging aan de raceweekenden en doet nu ook voor het eerst zijn intrede op de Cathedral of Speed.

Een wereldrecord: 27 donuts in één minuut

Om alvast in de stemming te komen, daagde de zender de Britse motorcoureur Mark Van Driel uit om flink warm te draaien voor de TT. Het resultaat: een verbroken wereldrecord donuts draaien. Dit alles gebeurde op een iconische plek naast het TT Circuit, tussen de Madijk Tribune en de TT World Tribune. Hier wist de regerend recordhouder maar liefst 27 donuts te draaien, precies 1 meer dan zijn vorige wereldrecord.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws