Skip to main content

Zeelenberg Meet the Speed terug in 2024

Het bekende circuitevenement “Meet the Speed” van Wilco Zeelenberg keert eind november 2024 terug na een pauze van 5 jaar. Als locatie voor de ‘Speedweek‘ is weer voor het vertrouwde circuit van Almeria gekozen, met de eerste twee dagen op het Andalucia Circuit en, na een dag rust, de laatste drie dagen op Circuito de Almeria. Beide circuits liggen overigens op hetzelfde complex in de omgeving van de Spaanse kustplaats Mojacar, waar het hotel voor de deelnemers ook altijd was. Volgens de organisatie reageerden maar liefst 300 motorrijders positief op de vraag of het evenement terug moest komen.

Na de editie van 2018 stopte Zeelenberg na 21 jaar met de organisatie van het jaarlijkse evenement, wat vooral bekend stond om de ‘all-inclusive” aanpak, dus inclusief alle transfers, transport, catering, technische ondersteuning en een gezamenlijk hotel. Daarnaast waren de instructeurs bijna allemaal bekenden uit de Nederlands wegrace, wat bij de meeste deelnemers al snel voor een forse daling van de rondetijden zorgde.

November 2024

De timing van de 2024-versie is wel opvallend, omdat de kans bestaat dat die gelijk is met de MotoGP van Valencia. Wilco Zeelenberg is immers vooral werkzaam als manager van het RNF Aprilia MotoGP-team. Mogelijk heeft hij al inside information over de (nog niet bekend gemaakte) 2024 MotoGP-kalender, zodat de planning voor 2024 nu al rondgemaakt kon worden.

Deelnemers kunnen zich vanaf november 2023 opgeven voor Meet the Speed 2024, de website van Zeelenberg Racing komt daarvoor weer live in september. in 2028 was het inschrijfgeld nog 2600 euro om alle 5 dagen te rijden inclusief alle andere kosten, maar gezien de huidige inflatie zal dit logischerwijs hoger komen te liggen.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws