Skip to main content

Niwa Motoren exclusief dealer Krämer Motorcycles Nederland

Niwa Motoren in Zwaagdijk is verheugd aan te kondigen dat het de exclusieve dealer is geworden van Krämer Motorcycles in Nederland. Dit dealerschap zal een goede toevoeging zijn aan het huidige merkenaanbod van Niwa Motoren, dat al bestaat uit KTM, Husqvarna, Kawasaki, Suzuki, Aprilia en Moto Guzzi.

Het allernieuwst model van Krämer, de 890 GP-2RR, belooft een sensatie te worden voor motorliefhebbers, met zijn krachtige prestaties, uitzonderlijke wendbaarheid en indrukwekkende technische specificaties. Deze circuitmotorfiets vertegenwoordigt het toppunt van vakmanschap en innovatie, en Niwa Motoren is trots om deze exclusief aan Nederlandse klanten te kunnen aanbieden.

Beperkte oplages

Naast de unieke Krämer 890 GP-2R, die Niwa motoren vorig jaar heeft weten te bemachtigen, zal nu ook de Krämer 890 GP-2RR toegevoegd worden aan het assortiment. Met een beperkte oplage van slechts 125 eenheden voor de wereldwijde markt, belooft de Krämer GP2-890RR een ultieme race-ervaring te bieden aan een select aantal gelukkige eigenaren.

KTM motorblok

Met functies zoals tractiecontrole, wheelie-controle, verbeterde aerodynamica en verfijnde chassiskenmerken, gecombineerd met een krachtige 889cc parallel-twin motor van KTM, belooft de Krämer GP2-890RR een mijlpaal te zijn in de wereld van supersportmotorfietsen. Het innovatieve ontwerp, het lichtgewicht frame en het unieke brandstoftankontwerp maken de GP2-890RR een waar genot voor circuitrijden.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws