Skip to main content

Ducati Zaltbommel Ready2Race ook voor Panigale V4

In 2023 wordt het succesvolle en populaire Ducati Panigale Ready2Race circuitconcept van Ducati Zaltbommel voortgezet en uitgebreid. Men kan nu kiezen voor de toegankelijke, snelle en vergevingsgezinde Ducati Panigale V2 Ready2Race of voor de nog krachtiger en meedogenloze Ducati Panigale V4 Ready2Race.

Sinds 2020 biedt Ducati Zaltbommel het unieke Ready2Race concept aan. Het is dé oplossing voor enthousiastelingen om op korte termijn onbezorgd te genieten van deelname aan circuitdagen en motorwegraces. De enige Ducati Flagship Store in Nederland heeft met haar partners een uniek en toegankelijk ‘turn key’ arrangement samengesteld bestaande uit een nieuwe, circuitwaardige Ducati Panigale (zonder kenteken) voorzien van essentiële race-componenten en ondersteunende diensten. 

Het voorbereidende werk om alle componenten nauwkeurig op elkaar af te stemmen, te monteren en vervolgens af te stellen en te testen is reeds door doorgewinterde experts uitgevoerd. Gebruiksklaar voor het naderende raceseizoen, waarin Ducati Zaltbommel en haar partners klaar staan met praktische ondersteuning.

Drie wereldtitels

De beroemde fabrikant uit Bologna heeft de circuitkwaliteiten en betrouwbaarheid van haar creaties meerdere malen bewezen met als beloning in 2022 de rijder-, team- en constructeurwereldtitels in het World Superbike Championship én MotoGP.

Ducati Zaltbommel is de grootste Ducati-dealer van Nederland en heeft een indrukwekkende historie in de preparatie en toepassing van Ducati’s in de racerij. Daarnaast heeft het de directie van de Ducati fabriek behaagd om voor het jaar 2022 Ducati Zaltbommel te honoreren met de titels ‘Best Dealer West Europa’ en ‘Best Dealer Online’ wereldwijd.

De partners die participeren in het Ready2Race concept zijn: HK Suspension, Motorwrap, DPNS, GB Racing, Pajic R&D, Motul, Capit, Bode Motorpaint, Trackdays4all.

Meer informatie:

Ducati Zaltbommel – Schimminck 6, 5301 KR Zaltbommel – Telefoon: 0418-513521 – Mail: info@ducatizaltbommel.nl

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws