Skip to main content

Damen Motorkleding als Tech Air airbag Specialist & Service Center nu ook IDM partner

Damen Motorkleding is al lang een begrip in Nederland. Nu neemt het merk in een buurland ook het initiatief in Duitsland en wordt het in 2023 partner van het International German Motorcycle Championship (IDM). Als elke milliseconde belangrijk is om jezelf te beschermen tegen ernstig letsel, is het goed om een partner te hebben waarop je kunt vertrouwen. Superbikers als Rob Hartog, Ricardo Brink en Pepijn Bijsterbosch, maar ook Paul Fröde, Kamil Krzemien, Julian Puffe en vele andere IDM-rijders vertrouwen al op de op maat gemaakte leren pakken van Damen Motorkleding. Die zijn uitgerust met Alpinestars’ Tech Airbag-systeem, dat is beproefd en getest in de MotoGP. Het beschermt het hele bovenlichaam.

Om de veiligheid voor alle coureurs te vergroten, werden in 2022 verplichte airbags geïntroduceerd in de klassen Superbike, Supersport en Supersport 300. Alleen lederen pakken met airbags of in de handel verkrijgbare elektronische airbagvesten zijn toegestaan.
Als nieuwe IDM-partner zal Damen vanaf 2023 op alle raceweekenden vertegenwoordigd zijn met een servicetruck waarin kleding wordt aangemeten, airbagsystemen worden onderhouden. Damen is een officieel gecertificeerd Tech Air Specialist & Service Center.

De kledingspecialist uit Nederland versterkt nu de ruggengraat van de hoogste motorserie van Duitsland, maar richt zich ook rechtstreeks tot IDM-deelnemers met introductiekortingen.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws