Skip to main content

Bo Bendsneyder vanaf 2018 in Moto2

Het Tech3 racing team geeft Bo Bendsneyder de kans om in 2018 uit te komen in de Moto2 klasse. De 18 jarige Nederlander reed zich in de Red Bull Rookie cup in de kijker en verdiende daar een plek in de Moto3 klasse. Tech3 Racing is onder de indruk van zijn prestaties in deze klasse en wil hem de kans geven uit te komen in de Moto2.

Bendsneyder is erg blij met deze kans: “Het is een droom die uitkomt om na twee jaar in de Moto3 over te stappen naar de Moto2”. Bendsneyder erkent dat het een uitdaging zal zijn in zijn eerste jaar, maar hij kijkt er naar uit om met het team samen te werken.
Hervé Poncharal, team manager bij Tech3, geeft aan de Nederlander al enkele seizoenen te volgen. “Bo is een groot talent en hij heeft nog een onvoorstelbare toekomst voor zich liggen.” Poncharal geeft verder aan Bendsneyder te hebben gecontracteerd omdat hij verwacht dat Bendsneyder voor verassingen gaat zorgen. Daarnaast onderschrijft Poncharal de persoonlijkheid van Bendsneyder:”Hij is goed opgeleid, spreekt goed Engels en is bescheiden. Dit zijn voor mij belangrijke eigenschappen.”

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws