Skip to main content

6 Heures Moto Spa-Francorchamps op 22 september 2024

Na de 2023-editie, die alle beloften nakwam en het team Masteroil by MRP beloonde voor hun inspanningen met een overwinning, wordt al druk gewerkt aan de volgende editie, met als eerste stap het officieel bekendmaken van de datum van de 6 Heures Moto 2024. Op zondag 22 september worden piloten en machines verwacht voor een nieuwe battle, een maand later dan dit jaar dus. Maar, wees gerust, deze wedstrijd blijft haar plaats behouden op de kalender van het Circuit van Spa-Francorchamps!

Zomerafsluiter

Het is dus als afsluiter van de zomer, dat in het hart van de Belgische Ardennen, de strijd zal plaatsvinden. Opnieuw met een « all-in-one-day » formule die door iedereen wordt gesmaakt en waardoor de kosten wat beperkter blijven voor iedereen. DG Sport blijft er alles aan doen om opnieuw een Parade te kunnen organiseren in het centrum van de stad, die gegarandeerd heel wat volk lokt.

Zondag 22 september 2024

Noteer dus alvast de datum van 22 september 2024 in uw agenda zodat u deze ode aan de endurance op ‘het mooiste circuit ter wereld’ zeker niet mist.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws