2022 Dutch TT Assen MotoGP: waar en wanneer op televisie en livestreams

Tijdens de komende Dutch TT 2022 zullen alle sessies van de MotoGP, Moto2 en Moto3 live op Ziggo Sport te volgen zijn op vrijdag, zaterdag en zondag, terwijl de races op zondag ook te zien zijn bij Studio Sport van de NOS. Het volledige tijdschema vindt u hier: tijdschema 2022 Dutch TT MotoGP

Alle Ziggo-uitzendingen zijn te zien op Ziggo Sport, kanaal 14 (gratis voor alle Ziggo-klanten) en Ziggo Sport Select (voor alle Ziggo Sport Totaal-abonnees). De NOS zendt uit op NPO 2. Zowel Ziggo als de NOS hebben een app en website waarop de livestream te zien is, al is deze bij Ziggo alleen voor abonnees en bij de NOS gratis vrij toegankelijk. 

Op vrijdag 24 juni beginnen de uitzendingen van Ziggo Sport met de vrije trainingen ’s ochtends om 9.00 uur. In de avond is er een speciale uitzending van het Ziggo Sport Race Café, live vanuit de RW Racing lounge. Daar spreekt Rob Kamphues met diverse prominenten uit de motorsport en racewereld over alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. 

Ziggo Sport: alles live

Ook op zaterdag 25 en zondag 26 juni doet de Ziggo Sport-ploeg verslag vanaf locatie, met uiteraard Rob van Gameren als razende pitreporter, met commentaar van de MotoGP trainingen en races door Frank Weeink en Barry Veneman, terwijl Iwan van der Valk en Nigel Walraven het commentaar bij de Moto3 en Moto3 verzorgen. 

Rob Kamphues neemt met Barry Veneman en diverse analisten ook de voor- en nabeschouwing voor zijn rekening. Op zaterdag begint de live-uitzending voor de kwalificatie van de Moto3, Moto2 en MotoGP rond 12.30 uur, op zondag beginnen de warmups om 09:00 uur en de races zijn live te volgend om 10:45. 

NOS: alleen zondag

De TT in Assen is zondag 26 juni tussen 10:45 en 15:15 uur live te zien bij de NOS, zowel de Moto3, de Moto2 als de MotoGP races dus. De uitzending begint om 10.45 uur op NPO 1, NOS,nl en in de NOS-app. Presentator is die dag, met als gast Michael van der Mark. Waarschijnlijk doet Hans van Loozenoord daar het commentaar weer. 

RTV Drenthe

RTV Drenthe heeft een dagelijkse uitzending van het TT-Journaal. Alle progamma’s van deze regionale omroep kunnen in het hele land bekeken worden door iedereen met kabletelevisie; die geven immers alle regionale zenders door, al kan het even zoeken zijn in de zenderlijst. 

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief