Skip to main content

1 juli ONK Speedway 2023 in Veenoord

ONK Speedway 2023 De ONK Speedway editie 2023 belooft een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Nederlandse titel. Het lijkt bijna onvoorstelbaar om met 130 km per uur, zonder remmen en vol gas de bocht in te denderen, maar de coureurs die gaan strijden om de Nederlandse titel doen dat wel. De wedstrijd is verdeeld over heats. De rijders maken daarna hun opwachting voor de finales.

Nieuwe speedwaybaan

Wat zijn we trots op onze nieuwe speedwaybaan! De baan is verplaatst naar de andere kant van het sportcomplex, dat is aan de rechterzijde van de Nieuwe Weg. Afgelopen 3 juni hebben we een succesvolle trainingsdag gehad en 1 juli zal de generale repetitie voor ons zijn. De baan werd tijdens de dag steeds beter en dat merkten we ook aan de rijders. Ze reden steeds harder en ze kwamen met een grote glimlach van de baan af. Zaterdag 1 juli zijn we dan ook erg benieuwd hoe de baan zich houdt. De verrassing zal komen met spannende races, op de oude baan was inhalen erg lastig en we zijn benieuwd hoe dat nu gaat. De bochten zijn nu ruimer bij het insturen en met de banking er ook in verwachten we mooie inhaalmanoeuvres. Doordat de verlichting nog niet in orde is beginnen we de wedstrijd eerder dan gebruikelijk. De nieuwe verlichting zal 30 september tijdens de Gouden JOPA helm in orde zijn en dan beginnen we als gebruikelijk om 19:00 uur.

Indeling

  • Speedway A-groep
  • Speedway B-Groep
  • Speedway 250cc (grote kans dat deze rijders bij de B-groep in rijden)
  • Speedway 125cc

Wedstrijden

Het programma start om 14:00 uur met de training. Klokslag 16.00 uur begint de wedstrijd om de ONK-titel.

Entree

De kassa is vanaf 13:30 uur geopend De entree bedraagt € 10, -. Kinderen van 8 t/m 14 jaar betalen € 5, -. Kinderen onder de 8 jaar gratis. Gratis parkeren. Gratis programmaboekje.

Voor het complete rijdersveld en overige informatie kijkt u op ww.speedwayveenoord.com

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws