Testmotor.nl: test 2020 Energica Eva Ribelle – elektrische naked bike

De redactie van Testmotor scoort met de test van de Energica Eva Ribelle zowaar een wereldprimeur. De elektrische naked bike wordt gebouwd door het Italiaanse Energica, bekend van de MotoE-klasse in het bijprogramma van de MotoGP. De hele test is met meer foto’s te bekijken op Testmotor, hieronder vindt u een samenvatting van de conclusie. 

“Dit is eindelijk een elektrische motorfiets waar je wel zin in zou kunnen hebben. Trekt ongelooflijk hard, stuurt goed, is bijna perfect afgewerkt en ziet er prima uit. Energica claimt een actieradius van 400 kilometer in de stad en 180 kilometer op de snelweg, dat begint er al een beetje op te lijken, daar kan je best een hele dag mee zoet zijn. Toch blijft dat opladen een groot nadeel van elektrisch motorrijden: niet omdat je niet ver weg genoeg kan, maar omdat je moet plannen qua opladen, wat het voor motorrijders zo belangrijke gevoel van vrijheid aantast. Je moet dan ook nog steeds wel persé een elektrische motor willen hebben, om serieus over de aanschaf van € 27.990, met onbekende afscrhijving na te denken. Maar als dat zo is, dan zou de Energica Eva Ribelle bovenaan het lijstje mogen staan.”

Link naar complete test 2020 Energica Eva Ribelle: https://www.testmotor.nl/2020/test-2020-energica-eva-ribelle-elektrische-motorfiets 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief