Skip to main content

Testmotor.nl: 2019 Harley-Davidson Touring range

Door de redactie van motortestsite Testmotor.nl zijn een ruim aantal modellen uit de 2019 Touring-range van Harley Davidson getest tijdens de persintroductie in Portugal. De hele test, veel foto’s en een testvideo zijn te vinden op Testmotor.nl, hieronder vindt u een samenvatting van de conclusie. 

Er is niks nieuws aan de basis van de 2019 Touring modellen; de herverdeling van cilinderinhoud tussen 107, 114 en 117 vierkante inches is nog steeds dermate ingewikkeld dat potentiële kopers zich alleen moeten richten op een combinatie van wensen en budget. De vernieuwde Boom-infotainment is in de motorwereld absoluut een hoogtepunt. Belangrijkste blijft datgene wat er al sinds 2017 is: alle Touring-modellen hebben de allerbeste versie van het Harley-Davidson V-twin-motorblok ooit, opgehangen in een pakket waarin alle zaken voor de fans van het merk ruimschoots aanwezig zijn: een bijzonder soort luxe, een machtig rijgevoel en een ongeëvenaarde uitstraling. 

Link: Hele test 2019 Harley-Davidson Touring (Road King, Road Glide, Street Glide, Ultra)est 2019 Harley-Davidson Touring (Road King, Road Glide, Street Glide, Ultra)

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws