Nieuw motorblad: Retro RR

Retro-RR is een nieuw, onafhankelijk, kwalitatief hoogstaand motorblad van 132 pagina’s, vooral gericht op de gouden era van de superbikes. Of je er in de jaren 80 of 90 zelf mee reed of de races zag, hier zul je ze terugvinden met verhalen van achter de schermen, epische races, de beste motorfietsen en de legendarische namen uit die tijd. 

Het idee voor het dikke Engelstalige “cofffeetable” motorblad ontstond uit de wens om een premiummagazine te creëren op een relatief simpele basis: kiezen voor de beste teksten, de beste fotografie en de meest bijzondere materialen die we konden vinden. Door de overheadkosten laag te houden en de bedrijfskosten effectief te beheren, willen we een product leveren dat ingaat tegen de huidige publicatietrends en de daaropvolgende dalende kwaliteit. We willen de lezer enthousiasmeren en inspireren met een tijdschrift dat ze willen voelen; een tijdschrift voor in de boekenkast, niet de prullenbak.

Retro-RR is een blad dat tot stand komt door passie en enthousiasme. Het is opgericht door Nik Ellwood, met meer dan 20 jaar ervaring in de motorbranche en een liefde voor zowel de tijdschriften als de motorfietsen die zijn carrière inspireerden. Die passie deelt hij met de voormalige Fast Bikes testredacteur, TWO adjunct-hoofdredacteur en freelance-motorschrijver Rob Hoyles.

In de afgelopen 4 maanden kregen ze hulp van vooraanstaande namen als Alan Cathart, Gordon Ritchie, Stuart Barker, Michael Scott, James Wright en David Goldman, om er maar een paar te noemen. Het eerste nummer van dit spannende, nieuwe motortijdschrift is nu online als los nummer of met een abonnement te koop op www.retro-rr.com 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief