Skip to main content

Ducati nieuwe 2017 Scramblers: Café Racer & Desert Sled

Ducati heeft op de vooravond van de Eicma in Milaan twee nieuwe Scramblers voor modeljaar 2017 onthuld. De eerste is de Scrambler Café Racer. Deze heeft een duozit met afdekkap en nummerschilden voor de caféracer look. Ook is deze Scrambler voorzien van clip-ons, andere spiegels, een 17” voorwiel en een kleine topkuip. Er is standaard een zwarte Termignoni demper gemonteerd en het blok is zwart met geborsteld aluminium afwerking. Standaard wordt de Café Racer geleverd met Pirelli Diablo Rosso II banden. De Café Racer is alleen leverbaar in zwart. 

Desert Sled 
De Desert Sled werd gelijk na de Café Racer het podium op gereden. Deze Scrambler heeft een ander zadel, een nieuw ontworpen aluminium swingarm, een motocross achtig voorspatbord, een koplampgrille, een nieuw stuur in crossstijl en spaakwielen. De Desert Sled staat duidelijk veel hoger ‘op de poten’ dan de andere Scramblers en vertoont opvallend veel gelijkenis met de klassieke Yamaha XT500. De Desert Sled is leverbaar in wit met rode striping en Rood met geborsteld aluminium.

Kleurstelling
Voor de andere Scramblers zijn er twee nieuwe kleuren aangekondigd; wit met geborsteld aluminium en zilver met antraciet. Verder zijn voor alle Scramblers de blokken vernieuwd zodat deze geschikt zijn voor de Euro4 keuring, die vanaf 2017 in elk land verplicht is.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws