Skip to main content

Ducati presenteerde naast de Multistrada 950 en de nieuwe Scramblers ook 2 nieuwe Monster modellen. De Monster 1200S en de Monster 797.

De Monster 1200S heeft een update gekregen. Zo is het design vernieuwd, heeft het blok een update gekregen en is de elektronica gebaseerd op die van hun World Superbike machines. De Monster 1200S heeft nu 150 pk met 126,5 Nm en is voorzien van DQS. Dit staat voor Ducati Quick Shift waardoor niet altijd gekoppeld hoeft te worden. Verder is er een TFT kleurendisplay gemonteerd met een versnellings indicator en ook het Ducati Safety Pack is standaard met bochten ABS. De passagier krijgt losse voetsteunen, wat de looks ten goede komt. De kentekenplaathouder is hoger geplaatst en deze Monster is voorzien van M50 brembo remklauwen met 330mm remschijven voor.

Naast de vernieuwde Monster 1200S publiceerde Ducati ook de Monster 797. Volgens de woordvoerder een instapmodel met een 803cc luchtgekoelde tweecilinder die 75 pk en 68 Nm produceert. Deze monster is leverbaar in wit en is dan voorzien van een rood frame, met rode wielen en is leverbaar in rood met een rood frame en zwarte wielen. Verder heeft hij led positielicht voor en vol led verlichting achter, een LCD display en een USB aansluiting. De remmen bestaan uit twee 320mm remschijven met Brembo M4,32 remklauwen aan de voorzijde en achter heeft de motor een 245mm remschijf.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws