Skip to main content

Motorcrossfilm Living for the Weekend deel 2 november in première

10 jaar na de eerste bioscoopuitvoering is Living for the Weekend terug op het witte doek met een nieuwe ongecensureerde documentaire over de wereld van het WK Motorcross.  Fans krijgen een kijkje achter de schermen met verhaallijnen van o.a. Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Jago Geerts, Lucas en Sacha Coenen, Kay de Wolf, Roan van de Moosdijk, Liam Everts, Ivano van Erp en Lotte van Drunen. Ook jonge talenten als Jarne Bervoets en Dean Gregoire zullen op het witte doek schitteren. Destijds werd de film in 25 bioscopen uitgezonden in beide landen.

Belgische en Nederlandse toprijders

Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff waren in 2013 nog jonge honden en zijn in 10 jaar tijd uitgegroeid tot vaste waardes in de MXGP. Zij zullen ook voor deze nieuwe film in beeld worden gebracht.

Zowel België als Nederland is enorm verwend in de MX2 klasse met diverse toprijders die elk hun zinnen hebben gezet op het podium en zelfs de wereldtitel. In deze klasse worden Jago Geerts, Kay de Wolf, Liam Everts, Lucas Coenen, Sacha Coenen, Rick Elzinga en Roan van de Moosdijk gevolgd.

Na een wereldtitel in de 125cc in 2022 is Ivano van Erp nieuwkomer in het Europees Kampioenschap 250cc. Ook Lotte van Drunen stapt dit jaar in een nieuw avontuur in de Wereldkampioenschap bij de Dames. Zowel Ivano als Lotte mogen daarom niet ontbreken in de film. Tot slot krijg je een blik achter de schermen bij de jeugd en komen Dean Gregoire (12) en Jarne Bervoets (14) in beeld. De twee rijders trekken dit jaar door Europa op jacht naar de Europese- en Wereldtitel in de 85cc klasse.

Première voorstellingen

De tickets voor de Nederlandse en Belgische premiere’s zijn nu al te verkrijgen en gaandeweg het seizoen zullen de deelnemende bioscopen bekend worden gemaakt.

16 november Grand Première Veghel (NL) -> TICKETS

23 november Grand Première Lommel (B) -> TICKETS


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws