Skip to main content

Nieuwe hoogste baas BMW Motorrad

BMW Motorrad

Markus Flasch zal op 1 november 2023 de leiding van BMW Motorrad overnemen. In zijn huidige rol als productlijnmanager is Flasch verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het concept van alle BMW-merkvoertuigen in de midden- en hogere klassen, evenals het merk Rolls-Royce. Flash werkt sinds 2015 voor de BMW Group en was voorheen onder meer hoofd van BMW M GmbH. Onder zijn leiding werd BMW M GmbH samengevoegd met BMW Motorsport.

Flash volgt Markus Schramm op, die zijn carrière in 1991 bij de BMW Group begon. Na talrijke managementfuncties op het gebied van verkoop, aftersales, controle, bedrijfsplanning en productstrategie nam Schramm in mei 2018 de leiding van BMW Motorrad over.

“Als gepassioneerd motorrijder ben ik erg blij dat ik kan voortbouwen op de grote successen van BMW Motorrad tot nu toe en samen met het zeer gemotiveerde BMW Motorrad-team alles kan doen wat in mijn macht ligt om ons fascinerende merk naar een succesvolle toekomst te leiden”, aldus Markus Flasch over zijn nieuwe rol.

Recent werd ook de hoogste designbaas van BMW Motorrad al vervangen.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws