Skip to main content

Nieuw bestuur RAI Vereniging Sectie Motoren

Binnen de Sectie Motoren van de RAI Vereniging is Tom Crooijmans (Head BMW Motorrad Nederland) de nieuwe voorzitter van de belangenvereniging voor motorfabrikanten. Crooijmans was al vicevoorzitter van de voormalige “Gemotoriseerde Tweewielers” GT-sectie, hij volgt Martin Mulder (Market Manager Benelux & Nordic Harley-Davidson) op. Mulder verving korte tijd Alex van den Hoff, die recent opeens vertrok als als directeur Piaggio Nederland en dus tevens als voorzitter van de “Powered Two Wheelers’ afdeling. Mulder blijft namens Harley-Davidson wel actief binnen het bestuur.

BMW en Yamaha (vice) voorzitters

De vrijgekomen positie van vicevoorzitter wordt ingevuld door Mario Janssen (Country Manager Yamaha Motor Europe, Branche Benelux). Janssen zit met Crooijmans al langere tijd in het bestuur van de sectie Motoren, terwijl ze elkaar de afgelopen jaren tegelijkertijd juist zeer hevig beconcurreerden op de Nederlandse motormarkt.

“Met Tom en Mario als kartrekkers blijft de sectie zich ook komend jaar inzetten voor meer aandacht voor de motorfiets in de mobiliteitsvisie van de overheid. Een motor is er namelijk niet alleen voor het plezier, maar is ook een mobiliteitsproduct dat hard nodig is om de duurzaamheidsdoelstellingen te halen.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws