Skip to main content

Motorkledingpoint sluit deuren in afwachting faillissement

Motorkledingpoint, de handelsnaam van Louis van der Pol Motoronderdelen & Accessoires VOF, sluit alle drie haar filialen in Tilburg, Beekbergen en Beek en Donk. De sluiting van de vestiging in Tilburg werd begin juli zelf al aangekondigd, wat uiteindelijk afgelopen zaterdag ook gebeurde. Recent sloot ook Motorkledingpoint Beekbergen haar deuren, waarna duidelijk werd dat een faillissement niet meer af te wenden is en dus ook het filiaal in Beek en Donk niet meer open zal gaan.

Familiebedrijf

Motorkledingpoint was eerder ook wel bekend als Motorkledingdumpdag (MKDD). Eerder had het bedrijf ook filialen in Soest (bij Amersfoort) en Oud Turnhout in België. Nadat oprichter Louis van der Pol in 2021 overleed, werd het familiebedrijf voortgezet door zijn vrouw en dochter.

Bericht voor klanten

“Tot mijn spijt moet ik jullie mededelen dat wij genoodzaakt zijn te stoppen met onze Motorkledingpoint winkels en webshop. Even wat praktische zaken op een rij;

  • De retourzendingen die bij ons binnen zijn, zijn vandaag nog verwerkt en teruggestort
  • Laatste garantiegevallen zijn geregeld en klaargezet voor de fabrikant met gegevens erop zodat dit weer bij u terug komt
  • Helaas zijn wij vanaf vandaag niet meer bereikbaar. Voor overige garantiegevallen of andere zaken kunt u zich na volgende week melden bij de aangewezen curator.

Wij betreuren het ten zeerste dat dit het resultaat is van meer dan 30 jaar hard werken en alles geven. Ik wil jullie dan ook vertellen dat deze keuze zeker niet lichtzinnig gemaakt is.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws