Motoport Hippolytushoef stopt als Motoport franchise

Na 20 jaar hebben franchiseorganisatie MotoPort en franchisenemer MotoPort Hippolytushoef besloten de samenwerking per 1 januari 2023 te beëindigen. Vanaf dat moment gaat de motorzaak in Hippolytushoef als zelfstandig opererend bedrijf verder in de motorbranche, maar dan dus niet meer onder de Motoport-vlag en de bij de franchise behorende uitstraling en -assortiment. In de afgelopen twee jaar stopten ook al de franchisenemers in Wateringen, Hoogezand, Venray, Amsterdam en Rotterdam met het voeren van de Motoport-formule. 

Volgens het bericht van de Motoport organisatie, verzonden namens Falco Leijten van franchisegever Coöperatie MotoPort Nederland en Dirk Vink & Eelco Metselaar van MotoPort Hippolytushoef, is er in de coronaperiode nieuw beleid gemaakt, maar “de hernieuwde koers die franchisegever MotoPort voor ogen heeft, komt niet overeen met toekomstvisie van MotoPort Hippolytushoef”. 

Eerder liet Motoport weten dat “de franchisenemers (…) democratisch besloten opnieuw een aantal belangrijke stappen te zetten, waardoor nog beter aan wensen en verwachtingen van de klanten kan worden voldaan, zowel op het gebied van assortiment, presentatie en communicatie”.

Het beëindigen van de franchiseovereenkomst betekent ook dat er vanaf begin 2023 een nieuwe naam voor de bekende motorzaak zal moeten komen. 

 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief