Skip to main content

Moto73, Classic & Retro en Promotor gaan samen

motorbladen

New Skool Media en PiTE Media bundelen hun krachten in een nieuw mediabedrijf: MotorNL. In MotorNL worden de mediamerken Moto73, Classic&Retro, Motor.nl, Promotor, Mega MotorTreffen en Promotor Reizen geëxploiteerd en verder (multimediaal) ontwikkeld. In de strategische samenwerking MotorNL bieden New Skool Media en PiTE Media een nog betere aansluiting op de informatiebehoefte van motorrijders. Beide uitgeverijen brengen in MotorNL de mediatitels Moto73, Classic&Retro en Promotor onder, evenals het event Mega MotorTreffen en de reisaanbieder Promotor Reizen. 

De nieuwe organisatie wil met kwalitatieve content de verschillende groepen motorrijders informeren, inspireren en activeren. Alle medewerkers van de merken Moto73, Classic&Retro en Promotor Reizen komen in dienst van het nieuwe mediabedrijf. De abonnees van genoemde printtitels blijven hun blad uiteraard ontvangen. De voornaamste verandering zal zichtbaar zijn op het online platform Motor.nl, waarop abonnees toegang tot exclusieve artikelen, reportages en video’s zullen krijgen. Daarnaast biedt de site nieuwe (online) producten en diensten.

Grote mediaspeler
“PiTE Media heeft nooit een geheim gemaakt van haar ambitie een grote mediaspeler te willen worden binnen de motormarkt. Die ambitie zit in onze bedrijfsnaam: print, internet, TV en events. Door het samenvoegen van de toonaangevende mediatitels ontstaat dat nu”, zo vindt Nick Glättli, Managing Partner van PiTE Media.

De opzet van de Joint Venture is door New Skool Media aan haar ondernemingsraad voorgelegd. 

Eddie de Vries, hoofdredacteur van MOTO73 en Classic & Retro: ‘Goed nieuws voor ons, goed nieuws voor onze abonnees en lezers. We krijgen nu alles onder één dak, van print tot een prachtig evenement, en van TV tot een reisaanbieder. We vliegen uit bij een grote uitgeverij en bundelen onze krachten in een kleiner maar hartstikke ambitieus bedrijf waarin iedereen door en door is besmet met het motorvirus.’


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws