Skip to main content

Jeroen Punt weg bij KTM Nederland, Oostenrijk gaat zelf sturen

KTM AG is verheugd de benoeming van Andreas Stütz aan te kondigen als nieuwe general manager van haar Nederlandse dochteronderneming, met ingang van 1 augustus 2020. Als GM neemt Andreas Stütz de verantwoordelijkheid op zich voor de Nederlandse dochteronderneming met de KTM AG-merken KTM, Husqvarna Motorcycles, GasGas en WP. Momenteel aangesteld als Head of Sales Europe zal hij met onmiddellijke ingang nauw samenwerken met het team van KTM NL om een naadloze overgang te verzekeren van Jeroen Punt, die besloot een nieuw carrière pad te zoeken.
Jeroen Punt: “Ik ben op een punt in mijn carrière beland waarin ik heb besloten nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mijn passie voor motorfietsen en de individuele merken van KTM AG blijft sterk en ik zal altijd terugkijken op een geweldige 15 jaar bij KTM ”. 

Om het management van de activiteiten in Nederland te versterken, neemt Norbert Zaha, die momenteel is aangesteld als Managing Director Sales Europe, de rol van Managing Director in Nederland op zich, waarbij de verantwoordelijkheid ook wordt uitgebreid naar alle merken van KTM AG. Norbert Zaha werkt sinds 1999 bij KTM, waar hij heeft bijgedragen aan het bereiken van bedrijfsdoelstellingen in verschillende rollen, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Andreas Stütz, Head of Sales Europe en aangewezen GM van KTM Nederland B.V .: “Ik ben verbonden met de Nederlandse markt sinds het begin van mijn professionele reis bij KTM en ik kijk ernaar uit om het succesverhaal van KTM AG in Nederland voort te zetten. Ons team is sterk, bekwaam en gemotiveerd om zowel onze dealers als onze eindklanten te bedienen. Ik ben ervan overtuigd dat we met de voortdurende steun van onze dealers onze merken naar nieuwe hoogten zullen brengen ”. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws