Skip to main content

Jarno van Osch vertrekt bij Motor Magazine / Moto73

motorbladen

Na het aangekondigde vertrek van Randy van der Wal (die naar Kicxstart verhuist), gaat nog een redacteur van Motor Magazine en Moto73 weg bij uitgever New Skool Media. Jarno van Osch (33) heeft besloten om zijn eigen onderneming te starten en gaat op freelancebasis verder om de ‘motormedia’ te bedienen. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat hij niet volledig verloren gaat voor de motorbladen van NSM, gezien zijn verleden bij de twee bladen. Per 1 januari 2017 start Van Osch met zijn eigen mediabedrijf. 

‘Voor mijn gevoel moet ik deze stap nu zetten om me te blijven ontwikkelen, na tien jaar in vaste dienst te zijn geweest bij Motor Magazine en Moto73. In de toekomst ga ik naast het schrijven van verhalen me ook meer richten op fotografie, waar ik de afgelopen jaren in geïnteresseerd ben geraakt.’ 

Door het vertrek van Van der Wal en Van Osch is de redactie van Motor Magazine, Moto73 en Classic en Retro aardig geslonken in de laatste maanden. Tim Dekkers, Eddie de Vries, Marien Cahuzak en Ad van de Wiel zijn op dit moment nog de drie redacteuren die aan deze bladen verbonden zijn.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws