Skip to main content

Eric Zuijderduin Sales Manager Nederland BW Import (Voge, CF Moto)

Motor-importeur BW Import (bekend van merken als CFMoto en Voge) heeft de sales organisatie versterkt met de komst van Eric Zuijderduin als nieuwe Sales Manager voor Nederland. Zuijderduin is al sinds de jaren 90 actief als account manager en begrijpt de noden van de Nederlandse dealers als geen ander. Velen kennen hem vanwege zijn functie als sales manager voor Castor software, de effectieve beheersoftware voor de motormarkt. 

De komst van Eric Zuijderduin past in het vergroten van de focus op de Nederlandse motormarkt en het verhogen van het serviceniveau voor de Nederlandse motordealer. Eric zal het dealernetwerk van CFMoto en Voge op korte termijn flink trachten te vergroten. Voor beide merken staan er erg leuke modellen in de productieplanning van 2021.

Bij CFMoto kunnen ze dit jaar rekenen op modellen als de CLX-700 en de MT800. Ook bij Voge zijn er verschillende nieuwe modellen: zo komen nog dit voorjaar de 650DS en de 500AC naar Nederland.

Ben je dealer en geloof je ook in een mooie toekomst voor deze merken ? Contacteer dan gerust Eric via mail (eric@bwimport.nl) of telefoon (+31 6 116 515 90).


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws