Skip to main content

Eric Bulsink bouwt af, Jeroen Hidding nieuwe hoofdredacteur motorblad MotoPlus

motorbladen

Mede-eigenaar en oprichter Eric Bulsink blijft betrokken bij motorblad MotoPlus, maar zijn functie als hoofdredacteur wordt vanaf deze maand overgenomen door Jeroen Hidding. Hidding werkt al jaren als adjunct-hoofdredacteur van het motorblad binnen uitgeverij Volgas in Varsseveld, waar ook motorcrossblad Noppennieuws en het (een jaar geleden overgenomen) klassiekerblad Het Motorrijwiel verschijnen. Eric Bulsink zal wel artikelen blijven schrijven voor MotoPlus en zich ook bezighouden met zusterpublicatie Noppennieuws, maar wel met een lagere intensiteit dan hij tot nu toe deed. 

Bulsink (60) richtte, als voormalig hoofdredacteur van Moto73,  het ‘nieuwe’ motorblad MotoPlus 18 jaar geleden samen op met de toenmalige Moto73-salesmanager Sebastiaan Horsman, waarop enige tijd later ook Hidding overkwam van Moto73. In het begin werd MotoPlus nog uitgegeven in samenwerking met de uitgeverij van De Telegraaf, maar de grote uitgever trok zich na verloop van tijd terug uit haar kleinere deelnemingen. In de jaren die daarop volgden, groeide MotoPlus zelfstandig flink door, momenteel werken er 10 mensen binnen de uitgeverij. Volgens eigen opgave is het nu dan ook -met voorsprong- het grootste motorblad van Nederland.

Bulsink: “Ik heb 36 jaar lang in een tweewekelijkse cyclus van nummer naar nummer geleefd, daar wil ik nu een beetje vanaf zien te komen. Ik verwacht nog een jaar of vier à vijf inhoudelijk bij de bladen betrokken te blijven, maar heb tot nu toe mijn hele leven moeten afstemmen op die tweewekelijkse verschijningsdatum. Dat wil ik nu zachtjesaan gaan loslaten. Jeroen deed als adjunct-hoofdredacteur eigenlijk al lang het meeste werk binnen deze functie, daar krijgt hij vanaf nu dan ook de volle credits voor.”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws