TT Circuit Vriendendag 2015 op zaterdag 10 oktober

Talentontwikkeling staat centraal tijdens de komende dag voor Vrienden van het TT Circuit, zaterdag 10 oktober 2015. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst is het thema dit keer: “Hoe krijg je talent aan de top en hoe houden we ze daar”. Verschillende gasten krijgen de gelegenheid hun visie te geven over talentontwikkeling. Zo komt de bondscoach van de motorsportbond KNMV , oud-coureur Barry Veneman, naar de Vriendendag om zijn visie te laten horen. Daarnaast zullen vanuit de racewereld, zowel de motor- als de autosport, diverse andere gasten hun licht laten schijnen over talent en hoe daar het best mee omgegaan kan worden. 

Er komen ook talenten zelf naar de Vriendendag om over hun ervaringen te praten. Jeugdige motorcoureurs als Walid Soppe en de momenteel erg succesvolle Bo Bentsneyder zullen via de bekende tv-commentator en presentator Evert ten Napel ingaan op hun eigen carrière.
Uit de autosport komen gasten aan het woord die die al vanuit de kartraces zijn doorgegroeid naar de autosport.

Mr. TT, Jaap Timmer zal de aanwezigen bijpraten en het laatste nieuws vertellen over de plannen voor de oprichting van een TT Museum in Assen. Tevens zal TT-directeur Peter Oosterbaan een presentatie houden waarbij hij ingaat op nieuwe ontwikkelingen die het beroemde racecircuit in Assen de komende tijd te wachten staan.

Bezoekers van de Vriendendag kunnen tijdens het middagprogramma een kijkje achter de schermen nemen op het circuit, waar rondleidingen door de gebouwen worden gegeven. Auto- en motorteams zijn aanwezig om gasten een blik in hun keuken te bieden en ten bate van de organisatie Riders for Health wordt een veiling van motorsport “memorabilia” gehouden. Riders for Health is een organisatie die zorgdraagt voor de aanschaf en het onderhoud van motoren ten behoeve van artsen in Afrika, zodat die hun werk kunnen doen in moeilijk toegankelijke gebieden. 

Het Drents Archief is present met enkele aantrekkelijke historische films over de TT.

De dag voor Vrienden van het TT Circuit wordt gehouden op zaterdag 10 oktober en het programma begint om 10.15 uur.
Eind september zal het definitieve programma nader worden gepresenteerd.

De Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen is opgericht in 2008 en stelt zich ten doel de belangen van de gebruikers en vrienden van het circuit te behartigen. Zij fungeert daarbij als ambassadeur voor het circuit, zij het geheel onafhankelijk van de Stichting Circuit van Drenthe. Tevens is de stichting een platform c.q. spreekbuis voor gebruikers en de talrijke aanhangers van het circuit, die als vriend of sponsor hun steun willen betuigen. De Stichting telt momenteel bijna 8000 Vrienden.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief