Skip to main content

Nieuwe Bering merkidentiteit: Ride, we care!

Bering trapt het nieuwe motorseizoen af met een volledig nieuwe merkidentiteit. De nieuwe slogan onderstreept de missie van Bering. Ride, we care! Wat voor type rijder je ook bent, Bering biedt in ieder segment de juiste protectie.

Duidelijke segmenten

Binnen deze merkidentiteit maakt Bering nog steeds een duidelijk onderscheid binnen de verschillende type motorrijders. De aangeboden segmenten sluiten daardoor nog steeds naadloos aan op de wensen van ieder type rijder. De focus ligt hierbij op complete outfits, die de identiteit van de rijder verder onderstrepen. Bering kent voor de nieuwe line-up de volgende segmenten: Touring, Adventure, Roadster, Urban Mobility en E-bike. Aan de basis van ieder segment staat nog steeds de kernwaarde van Bering: Bescherming voor iedereen.

Nieuw logo en The Signal

De kernwaarde van Bering komt eveneens terug in het nieuwe logo. Volledig in hoofdletters maakt het een robuuste indruk. De ronde vormen voor sommige van de letters staan voor de bescherming die Bering biedt. Doordat het logo sterk, gedurfd, rond en in hoofdletters is, behoudt dit nieuwe logo een continuïteit met eerdere logo’s. De nieuwe kleur Night Blue suggereert betrouwbaarheid, kracht en stabiliteit. Deze drie woorden vertegenwoordigen Bering.

Daarnaast brengt Bering nu ‘The Signal’. Een duidelijk herkenbaar design element, dat Bering duidelijk onderscheidt van de concurrentie. Op iedere jas is dit terug te vinden vlak onder de schouders en in het midden van de bovenrug. Door het reflecterende karakter van The Signal verhoogt het ook nog eens de zichtbaarheid van de rijder, wat de veiligheid ten goede komt.

Bescherming en innovatie al 30 jaar lang

De nieuwe merkidentiteit staat nog steeds in de lange traditie die Bering heeft. Bescherming voor iedereen. Bij Bering streven we ernaar het rijplezier van de rijder te waarborgen, ongeacht de omstandigheden. Als motorkleding merk combineren we technische expertise met innovatie, om veilige, elegante en comfortabele producten te ontwikkelen die geschikt zijn voor alle omstandigheden en lichaamstypen. Al 30 jaar lang is Bering een Frans merk dat uitrustingen maakt voor ieder type rijder. Kies voor Bering en ervaar de betrouwbare bescherming die elke rit onvergetelijk maakt.

Moderne Evolutie

Deze nieuwe merkidentiteit onderstreept niet enkel de veiligheid van de rijder, maar laat Bering ook een nieuwere schone weg in slaan. Uiteraard staat de motorrijder hierin nog steeds centraal, Bering ziet motorrijden namelijk nog steeds als de laatste ‘great escape’. Daarnaast ziet Bering ook het belang van nieuwe vormen van (stads)mobiliteit zoals elektrische motoren, elektrische scooters en E-bikes.

Over Bering

Bering is een kwaliteitsmerk en weet wat de motorrijder nodig heeft op het gebied van protectie en bescherming tegen alle elementen. Ieder Bering product heeft CE-certificering en uitstekende bescherming, ook als je meer vraagt van de motorkleding.

Plastex

Bering komt voort uit Plastex, specialist in bescherming tegen de zwaarste weersomstandigheden, en dat is terug te zien. Na ruim 50 jaar ervaring biedt Bering in de segmenten Touring, Adventure, Roadster, Urban Mobility en E-bike. Bering Airbags, textiel kleding, leren kleding, speciale grote maatvoering in kingsize & queensize, kinderkleding, handschoenen, schoenen, regenkleding, rugtassen en accessoires voor hem en haar.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws