Skip to main content

Nieuwe kleuren 2024 Kawasaki Z900RS en Z900RS SE

De legendarische Z900RS, een eerbetoon aan de legendarische Kawasaki Z1, combineert een retro uitstraling met de modernste technologieën. Zo wordt deze Retro Sport wordt aangedreven door een krachtige 948cc zestienkleps viercilindermotor, die maar liefst 111 pk aan de krukas brengt. Het blok is gevat in een stabiel trellis frame. Dit wordt afgeveerd door moderne upside-down vering en een achterschokdemper met horizontaal backlink-systeem. Dat alles is verpakt in een klassiek design. Kenmerkend zijn onder andere de unieke gegoten wielen, de hoogwaardige lakafwerking, de teardrop tank, gepolijste onderdelen, koelvinnen op het motorblok en het opvallende speciaal getunede uitlaatgeluid. Daarnaast is de Z900RS uitgerust met moderne veiligheidssystemen. Zoals ABS, tractiecontrole met drie modi, een Assist & Slipper koppeling, een radiale rempomp en radiale remklauwen.

Nieuwe kleuren Kawasaki Z900RS:

  • Candy Green Yellow Ball
  • Metallic Diablo Black

Kawasaki Z900RS SE (Special Edition)

De Z900RS SE geniet een enorme populariteit onder de Kawasaki-fans en de liefhebbers van retro-bikes met sportieve prestaties. Dat heeft alles te maken met de unieke mix van de klassieke styling met opvallende “Yellow Ball” kleurstelling, en de modernste toptechniek. Zo is de SE-uitvoering bijvoorbeeld uitgerust met een high-end Öhlins S46 schokdemper met verstelbare veervoorspanning, top-of-the-bill Radiale Brembo M4.32 remklauwen, Brembo remschijven en staal-omvlochten remleidingen.

De 2024 Z900RS SE staat vanaf eind oktober bij de Kawasaki-dealers in de kleurstelling:
Metallic Diablo Black Yellow Ball.

De prijzen voor beide modellen worden later bekend gemaakt. Voor meer informatie en om een dealer bij u in de buurt te vinden, kunt u terecht op www.kawasaki.nl.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws