Skip to main content

Motorkledingstore op Motorbeurs Utrecht met stand van 3000 m2

Motorkledingstore neemt deel aan de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht met een stand van maar liefst 3000 vierkante meter. Dit is de grootste stand ooit op de beurs! Motorbeurs Utrecht 2024 belooft een opwindend evenement te worden met leuke activiteiten voor motorliefhebbers.

Bij de stand van Motorkledingstore vind je alles wat je nodig hebt als motorrijder; motorhelmen, -jassen, -broeken, -schoenen, -handschoenen en tal van accessoires. Op al deze artikelen gelden kortingen tot -50%. Bovendien is 500m2 van de stand gevuld met een uitgebreide collectie dames motorkleding. De collectie van Motorkledingstore bestaat uit merken zoals John Doe, REV’IT!, Scorpion Helmets en nog veel meer. De helft van Hal 11 zal omgetoverd worden tot een reusachtige motorkledingwinkel, vol met zowel de nieuwste collecties als outletartikelen om jouw motoruitrusting compleet te maken. 

MotoGP-simulator

Naast een gigantische collectie motorkleding zullen er ook verschillende activiteiten bij de stand van Motorkledingstore zijn. Zo nemen zij de officiële MotoGP-simulator mee. Hiermee kun jij jouw circuit skills testen en verbeteren. Motorkledingstore beschikt over de enige officiële MotoGP-simulator van Nederland, die als oefening gebruikt wordt voor MotoGP-rijders.

Als klap op de vuurpijl geeft Motorkledingstore een gloednieuwe BMW F900R weg. Wanneer je een ticket voor de Motorbeurs bij Motorkledingstore koopt, of een aankoop doet in de beursstand maak je kans op deze prachtige motor!

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws