Eerste Honda ‘dealer van de toekomst’ geopend

Honda Motor Europe is verheugd de opening te kunnen aankondigen van de eerste flagship dealer, in een reeks nieuwe ‘Dream Dealers’ die zijn ontworpen om een ​​totaal nieuwe dimensie te geven aan de Honda-klantervaring van motorrijders in tien grote Europese steden.

De nieuwe ‘Honda Moto Roma’ dealer in het oosten van Rome zal de belangrijkste segmenten binnen de unieke reeks motoren van Honda onder de aandacht brengen in drie thema’s  – ‘Roadster’, ‘Racing’ en ‘Adventure’. In elk thema wordt, naast de motorfietsen zelf, een reeks relevante en originele Honda-accessoires en kledinglijnen gepresenteerd om klanten de mogelijkheid te bieden om zich beter te verbinden met de levensstijl en ervaringen die passen bij hun motor.

In elk thema staan ​​’Dream Expert’ verkoopmedewerkers met uitgebreide productkennis voor u klaar om alle functies en voordelen van Honda’s motorfietsassortiment uit te leggen. Van de A2-rijbewijsvriendelijke CB500F naked tot vlaggenschipmodellen zoals de CRF1100L Africa Twin en CBR1000RR Fireblade. Klanten kunnen ook ontspannen en een praatje maken in speciale caféruimtes binnen de nieuwe dealers.

Naast de Honda Motor Roma dealer openen nog negen andere ‘Dream Dealers’ in Europa vóór het voorjaar van 2020; in 6 verschillende landen – Italië (Parma), Duitsland (Lilienthal en Frankfurt), Frankrijk (Toulouse en Marseille), Spanje (Barcelona), Portugal (Porto) en het Verenigd Koninkrijk (in Bristol en Southampton). Of er ook plannen zijn om het ‘Dream Dealer’ concept te introduceren in Nederland is nog niet bekend.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief