Skip to main content

Harley-Davidson met Pan America & Bronx op Motorbeurs Utrecht 2020

Zoals ieder jaar pakt Harley-Davidson weer flink uit op Motorbeurs Utrecht, dit jaar van 20 t/m 23 februari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. Dat ’s werelds oudste motormerk niet stil zit, bewijst de enorme line-up: H-D presenteert op de stand maar liefst 20 modellen. Zo worden prototypen van de gloednieuwe Pan America en Bronx voor het eerst aan het Nederlandse publiek getoond. Deze adventure-touring mastodont en agressieve, middelzware streetfighter beloven heel wat tongen los te maken. Ook de nieuwe, volledig elektrische LiveWire is aanwezig op de stand. Een andere langverwachte debutant is de Low Rider S, die voor 2020 op basis van het Softail platform zijn comeback maakt in de H-D line-up. 

Zelf proberen 
Hoe leuk het ook is om glanzend opgepoetste motoren te bewonderen, uiteindelijk wil je toch zelf rijden. Daarom heeft Harley-Davidson maar liefst acht motoren beschikbaar op het testcircuit van Motorbeurs Utrecht. Bezoekers in bezit van een geldig motorrijbewijs kunnen kort kennismaken met de nieuwe Low Rider S, Street Bob, Fat Boy, Breakout, Fat Bob, Sport Glide en FXDR. Speciaal voor bezoekers met een A2 rijbewijs is er een 35Kw Iron 883 beschikbaar. Het is raadzaam eigen motorkleding en een helm mee te brengen, maar deze items zijn eventueel ook gratis te leen.

Pan America
De Harley-Davidson Pan America is een gloednieuwe, geavanceerde adventure-touring motorfiets die een avontuurlijke spirit combineert met eindeloze touring-capaciteiten. De Pan America is een multi-tool op wielen, gebouwd voor avontuur en voorbereid op alles wat hij voor zijn wielen krijgt. De Pan America wordt aangedreven door de nieuwe, vloeistofgekoelde Revolution Max motor.

Bronx
De nieuwe Revolution Max krachtbron is ook te vinden in het hart van de nieuwe Harley-Davidson Bronx. Deze middelzware streetfighter heeft een compromisloze attitude en de performance om die houding waar te maken. Dit straatschoffie combineert het koppel en vermogen van de 975cc Revolution Max met handling en technologie in een modern, maar rauw pakket. De Harley-Davidson Bronx geeft middelzwaar een hele nieuwe betekenis.

Elektrische LiveWire
De LiveWire representeert de toekomst van Harley-Davidson, waarin high-performance elektrische aandrijving, opwindend design en mobiele verbondenheid centraal staan. Bij H-D Amsterdam is die toekomst trouwens al begonnen: de LiveWire is daar leverbaar en staat klaar voor een proefrit. Wat kunnen rijders verwachten? De H-D Revelation aandrijflijn van de LiveWire levert extreem vermogen in een naadloze rush. LiveWire accelereert van 0-100 km/u in 3,0 seconden en van 100-130 km/u in 1,9 seconden. De hoogspannings-batterij biedt 225 km bereik in de stad, of 142 km gecombineerd. 

Over Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht is het grootste meerdaagse motor-event van Nederland. Voor rijders is het de officieuze start van het nieuwe motorseizoen. Merken en importeurs presenteren zich op de beurs, evenals motorclubs, dealers met occasions en talloze accessoires- en kledingmerken. Er zijn stuntshows, demonstraties, expo’s, een testcircuit, een kids-circuit en nog veel meer. Dagkaarten kosten EUR 14,00, Avondkaarten EUR 11,00. Bestel je kaarten hier: https://mtrn.ws/MOTORbeursUtrecht2020 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws