Skip to main content

Grand opening 3de MotorKledingCenter in Zemst

De nieuwe superstore van Motorkledingcenter in Zemst (België) zal in het weekend van 25 en 26 maart voor het eerst de deuren openen. Tijdens de opening profiteert u van hoge kortingen en krijgen alle bezoekers een gratis frietje.

De lichte en ruim opgezette winkel biedt onderdak aan de nieuwste collecties van vooraanstaande merken. In elk segment zijn de mooiste producten verzameld. Variërend van racepakken, all-season touring pakken en de meer casual motorkledij voor stedelijke ritten. Zowel voor dames als heren is in Zemst de nieuwste motormode te vinden.
De Bikers Lounge vormt het hart van de winkel. De plek om een goede kop koffie te drinken en gesprekken aan te gaan met medemotorrijders. De Motor Denim Wall is een echte eyecatcher met vele modellen motorjeans voor zowel dames als heren.
Laat u adviseren door het vakkundige personeel. Zij rijden zelf ook motor en weten u dan ook als geen ander te voorzien van gedegen advies bij de samenstelling van uw motoruitrusting.

MotorKledingCenter Zemst ligt centraal tussen Antwerpen en Brussel aan de N1. De winkel bevindt zich op de 1e etage bij DeSchouwer Moto’s. Bekijk de winkel pagina voor meer informatie: http://motorkleding.center/2B

Meld u aan voor de Grand Opening op facebook: http://motorkleding.center/2A   Graag tot ziens tijdens de opening op 25 en 26 maart.

Motorkledingcenter Zemst
Hoge Buizen 1
1980 Zemst
www.motorkledingcenter.be

Motorkledincenter 1

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws