Evolution Motorsport motorkleding stopt

We hebben ruim 15 jaar met veel plezier motorkleding gemaakt en verkocht in goede samenwerking met de Nederlandse vakhandel en de motorpers. In 2001 startten we met een kleine collectie, maar al snel werd ons aanbod groter: lederen of textiel jassen & broeken, laarzen, handschoenen, lederen combi’s en eendelige race-pakken, Kevlar jeans en casual motorkleding. We hebben de voorbije 15 jaren heel wat dames en heren van een comfortabele en veilige motoroutfit voorzien. Ons motto “een goed product voor een scherpe prijs” sloeg (en slaat) nog steeds aan.

Het is met een dubbel gevoel dat wij nu melden dat het niet gelukt is een opvolger/koper te vinden voor Evolution motorsport bv als running business en daarom wordt het merk/bedrijf in 2017 beëindigd. Met een geregisseerde merk/bedrijfsstop hebben we de mogelijkheid de belangen van ons merk, onze dealers, maar zeker ook van de gebruikers van Evolution kleding goed te behartigen.

Er is geen voorraad meer bij Evolution. Er worden geen nieuwe producten meer ontwikkeld, maar er is nog wel Evolution kleding te koop in de winkels. Er zijn voorzieningen getroffen voor de bescherming van de merkrechten van Evolution en ook de garantie op Evolution motorkleding is gewaarborgd. We bedanken de Nederlandse motorrijders en de vakhandel voor hun vertrouwen in ons. We bedanken de motorpers voor de prettige samenwerking.

Vooralsnog kunt u ons bereiken via info@evolutionmotorsport.com


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief