Skip to main content

Dainese koopt motorlaarzenmerk TCX

Dainese Group, eigenaar van de merken Dainese en AGV, kondigt de overname aan van TCX, de motorlaarzen en -schoenenfabrikant met hoofdkantoor in Montebelluna, ook in Italië. TCX heeft verregaande technische- en ontwikkelingsexpertise op het gebied van motorfietslaarzen en deelt met Dainese haar focus op product en kwaliteit. Dankzij vakmanschap, innovatieve technologie en decennia van veldonderzoek is TCX in staat om de wensen van motorrijders te begrijpen en eraan te voldoen, door oplossingen voor te stellen voor alle doeleinden, van racen tot offroad en schoenen ontworpen voor gebruik in de stad en in de vrije tijd.

“Het verbeteren van de veiligheid in dynamische sporten is altijd de missie van Dainese geweest”, zegt Cristiano Silei, CEO van de Dainese Group, “door zich te committeren aan voortdurend onderzoek naar innovatieve systemen die atleten van top tot teen beschermen. We zijn enorm trots op deze aankoop. TCX deelt met Dainese de passie voor haar product en voegt technische en ontwikkelingsvaardigheden toe die fundamenteel zijn in motorfietsschoeisel. Ik maak van deze gelegenheid gebruik om het TCX-team te verwelkomen. We kunnen niet wachten om samen te werken ”.

Dainese Group, met de merken Dainese en AGV, versterkt zich zo verder in de schoenencategorie met overname van TCX en vertegenwoordigt zo een internationaal centrum voor innovatie en kwaliteit in beschermende uitrusting van top tot teen. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws