Skip to main content

Batavi Trading nieuwe importeur Spidi, XPD, Nexx en Artonvel in Benelux

De motorbranche is een distributeur rijker: vanaf 1 oktober 2020 is het nieuw opgezette Batavi Trading B.V. de kersverse importeur van de merken Spidi, XPD, Nexx en Artonvel. Met deze vier merken begint dit Nederlandse bedrijf, gerund door jonge motorliefhebbers, gelijk met een sterk portfolio. Met Spidi heeft Batavi een groot Italiaans motorkledingmerk met een lange traditie en een breed assortiment aan hoogwaardige producten. XPD is de laarzendivisie van Spidi en sluit daar perfect bij aan. Het Portugese helmenmerk Nexx timmert hard aan de weg en is onder andere bekend van de populaire X.WED2 adventurehelm en de X.R2 racehelm. Het Franse merk Artonvel produceert technische, hoogwaardige tassen voor motorrijders met premium afwerking en styling en speelt zich daarmee in de kijker bij de stijlbewuste motorrijder die op zoek is naar iets speciaals. 

Batavi Trading B.V. neemt voor alle merken het bestaande dealernetwerk over en heeft als doelstelling om deze binnen de Benelux verder uit te breiden. Ze hanteren hierbij een echte no-nonsense aanpak: Batavi gaat elk merk direct uit eigen, grote voorraad leveren. Het is de doelstelling van Batavi om, dankzij goede en snelle service, dealers maximaal te ontzorgen en ondersteunen. Ondanks de bijzondere en soms onzekere tijden waar we nu in leven gelooft Batavi dat er juist volop kansen liggen. Samen met het dealernetwerk wordt er dan ook gekeken hoe deze kansen maximaal benut kunnen worden. Een hoge mate van professionaliteit, met de traditionele retail en de groeiende online motorkledingbranche in gedachten, moet zorgen dat alle dealers snel, efficiënt en toekomstbestendig met Batavi samen kunnen werken.

Voor productpresentaties of een kennismaking met een merk kunnen dealers terecht in de moderne showroom. Batavi Trading B.V. is gevestigd in Nieuwkuijk (vlakbij ‘s Hertogenbosch) en is daarmee zeer centraal gelegen in de Benelux.

Voor meer informatie: www.batavitrading.com, info@batavitrading.com of 073 – 200 10 34. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws