Van Meel Motoren opent nieuw Yamaha showroom-concept: Feel, Move, Race

In Made (NB) opent Yamaha Exclusief dealer Van Meel Motoren komend weekend haar deuren met het nieuwste Yamaha concept. In dit nieuwe concept bekijkt Yamaha motorgebruik met de pet van de gebruiker, de motorrijder. Vanuit diverse werelden wordt de consument aangesproken. Yamaha hanteert 3 werelden: 

• Feel: In dit segment, dat Yamaha kenmerkt met rode accenten, wordt de motorrijder aangesproken die kilometers maakt. Tourmotoren zoals de Tracer en FJR vallen in dit segment, maar ook de Hyper Naked motoren en de onlangs toegevoegde Niken.

• Move: Binnen de move wereld speelt Yamaha in op de urban mobilty, het stadsgebruik van de motor. Door gebrek aan parkeerplaatsen, toenemende drukte en eenvoudige instap in dit segment motoren maakt dit segment een ware opmars. In 2020 introduceert in deze wereld Yamaha later dit jaar de Tricity 300 en in de showroom bij Van Meel staat o.a. de nieuwe TMAX 560 Tech KAMO.

• Race: Van origine is Yamaha bekend vanuit de racewereld. Met motoren als de R1 en R6, maar ook het crosssegment spreekt men met deze wereld de sportievere rijder aan. Het segment wordt gekenmerkt door, hoe kan het ook anders, blauwe accenten. Naast motoren bieden de werelden ook bijpassende kleding en accessoires

Grand Opening
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari wordt de vernieuwde showroom in Made officieel heropend. Dat dit een waar spektakel gaat worden, maakt Van Meel Motoren wel duidelijk. Naast de nieuwste Yamaha modellen zijn er ook een aantal unieke acties. Ga je voordeel dus maar halen! En ze zijn zelfs op vrijdagavond tot 20 uur open.
• Gratis één jaar onderhoud bij aanschaf van een nieuwe motor
• Gratis cadeaubon t.w.v. € 5,- bij besteding van iedere 50 euro aan kleding
• Een vermogensrun van je motor voor € 35,-
• Gratis check van je motor
• 50% korting op ieder 2e VROOAM onderhoudsmiddel
• 10% korting op Yamaha accessoires

Over Van Meel Motoren
Als officiële Yamaha dealer voor de regio Breda, Den Bosch, Dordrecht, Tilburg, Roosendaal en Oosterhout, kun je Van Meel Motoren terecht voor alle nieuwe en gebruikte motoren, onderhoud en service aan alle merken motoren en motor verhuur. Daarnaast hebben ze een uitgebreide kledingshop met onder andere Yamaha merchandise, Shoei Helmen en Rev’it motorkleding. Van Meel Motoren is een Yamaha Exclusief Dealer en beschikt dan ook over gespecialiseerde Yamaha monteurs en exclusieve aanbiedingen.

Grand Opening
Vrijdag 17 januari: 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 18 januari 09.00 – 16.00 uur

Van Meel Motoren – Brieltjenspolder 26 – 4921 PJ Made


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief