Skip to main content

Deze circuits en opzet zijn in het programma van Racecracks opgenomen om in de toenemende vraag te voorzien van goede instructie en maximale persoonlijke aandacht. Voor 2016 kan er ingeschreven worden voor maandag 25 April Midland circuit vanaf 69,- incl. lunch en voor vrijdag 3 Juni 2016 CHM Lelystad (voorheen PVI Lelystad) incl. lunch vanaf 159,- Er is ook een combi mogelijk op Midland en CHM circuit voor maar 199,- Daar krijg je 2 volle dagen circuittraining voor en op elke dag een lunch. Enorm scherpe prijzen, goede instructie van WRM gecertificeerde Racecracks instructeurs en gezelligheid gegarandeerd. 

9 mei 2016 heeft Racecracks een dag op het TT-circuit van Assen die voor de lesgroepen niveau 1, niveau 1+ en niveau 2 alweer volgeboekt zijn. Het is te merken dat er veel vraag is naar goede instructie van gecertificeerde instructeurs. De volgende dag op het TT-circuit is 5 & 6 juli 2016 welke zowel samen als apart zijn te boeken. Op 5 & 6 juli is er nog plek in de lesgroepen maar ook deze beginnen redelijk vol te lopen. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Wil je graag de 1e stap zetten om op het circuit te rijden schrijf je dan in voor niveau 1. Heb je al circuitervaring en wil je je rijtechniek verder uitbreiden schrijf je dan in voor niveau 1+ of niveau 2. Uiteraard kunt u ook vrij rijden bij Racecracks. Niveau 3 en 4 is vrij rijden welke vooral gekenmerkt worden door de goede groepsindeling op basis van rondetijden. Geef dus altijd bij inschrijving je rondetijd op. Ook tijdens de dag sturen we bij als blijkt dat je beter een niveau sneller kan.

Wil je echt een keer de hele dag de maximale aandacht van een ervaren instructeur? Schrijf je dan in voor de privé training. Je zal in de pitbox en op de baan de gehele dag werken aan een betere rijtechniek en je kennis vergroten over vering en banden etc.

De service zal ook in 2016 weer top zijn. We hebben weer de toezegging van onze geweldige partners: 1G-suspension voor het afstellen en service aan de vering. V-Racing voor het omleggen van de banden en de verkoop van banden + onderdelen en topfotograaf Marcel Renders die je op de gevoelige plaat vastlegt. In de avond voor het evenement is er na de motorkeuring en inschrijving altijd gezelligheid in pitbox 4. Kom ook en pak een drankje uit de koelkast. Kan je niet in de avond komen dan kan je uiteraard in de s ’morgens vroeg al inschrijven en je motor laten keuren.
Ook Mettet staat op de kalende van Racecracks en wel op Vrijdag 23 September. Ideaal om het jaar af te sluiten op Mettet en we gaan er ook zeker een feestje van maken naast de andere faciliteiten.

Ook eens op een voorjaartstraining/motorvakantie? Racecracks is druk in de weer om in maart 2017 een circuit af te huren in Portugal of Spanje. We laten jullie nog even in spanning welk circuit en datum het gaat worden. Het moet in ieder geval geweldig worden dus wil je op voorjaarstraining of gewoon een gave motorvakantie? Denk dan ook aan Racecracks.

Meer informatie over de inhoud van een Racecracks dag op de website. https://www.racecracks.nl/Pages/Events/  Heeft u daarna nog vragen bel of mail dan naar Ferry van Rijn van Racecracks.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws