Skip to main content

Nieuw: Continental ContiRoadAttack 4 sportieve touring motorband

De nieuwe ContiRoadAttack 4 combineert twee werelden: een geheel nieuw bandontwerp dat zijn concurrenten gemakkelijk overtreft op de traditionele sport-touring statistieken: kilometrage, comfort, stabiliteit en grip op nat wegdek. Maar de band biedt ook nieuwe niveaus op het gebied van sportief vermogen, essentieel voor de nieuwste high-performance sport-touring motoren. Deze prestaties van de ContiRoadAttack 4 zijn zo goed dat Continental deze band labelt als de ‘Hyper-Touring band’. 

De geschiedenis van de ContiRoadAttack-familie is zowel traditioneel als succesvol. De ContiRoadAttack uit 2005 introduceerde Continental de ZeroDegree-technologie, teweijl de ContiRoadAttack 3 in 2010 verder ging met de TractionSkin- en MultiGrip technologie. De ContiRoadAttack 2 EVO maakte vanaf 2013 indruk met RainGrip, terwijl de meervoudige testwinnaar ContiRoadAttack 3 uit 2017 de productfuncties uitbreidde met EasyHandling-technologie.

De nieuwe ContiRoadAttack 4 voegt de GripLimitFeedback-technologie toe, voor vroege feedback in hoge hellingshoeken. Het gladde gebied in de bovenste schouder van het loopvlak zorgt voor maximale grip en hoge precisie. Een geheel nieuwe samenstelling en bijgewerkt loopvlakpatroon geven een enorme boost aan de prestaties bij nat weer, met een uitstekende grip onder alle omstandigheden en een nog betere grip op droog wegdek die kan wedijveren met pure sportbanden. Deze nieuwe moderne hightech-band is ontwikkeld voor moderne en sportieve touring motoren en verbetert tergelijkertijd de prestaties van retromotoren.

Vanaf januari 2022 zijn de volgende afmetingen beschikbaar:

• Voor: 120/70 ZR 17 M/C
• Achter: 160/60 ZR 17 M/C, 180/55 ZR 17 M/C, 190/50 ZR 17 M/C , 190/55 ZR 17 M/C.

Samenvatting ContiRoadAttack 4:

• Eenvoudige, intuïtieve rijeigenschappen complementair voor de nieuwste motoren, terwijl de banden de prestaties van oudere motoren verbeterd.
• De geheel nieuwe compound en het bijgewerkte loopvlakpatroon geven een enorme boost aan de prestaties bij nat weer met een uitstekende grip onder alle omstandigheden en een verbeterde grip op droog wegdek die kan wedijveren met pure sportbanden.
• Nieuw ‘slick’ gebied op de bovenste schouder van het loopvlak voor superieure grip in bochten bij hoge hellingshoeken.
• Herziene voorbandconstructie geeft meer feedback en verbeterde wendbaarheid met verminderde neiging om ‘op te staan’ tijdens harde bochten.
• Dankzij de TractionSkin-technologie zijn de banden na een korte inrijperiode klaar voor gebruik, dus geen onaangename verrassingen bij het wegrijden van de bandenmonteur.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws