Skip to main content

Nieuw: 2024 Yamaha Tenere 700 Explore

Met een lagere zithoogte van 860 mm en meer comfort en gemak is de Ténéré 700 Explore ontworpen om het voor iedereen makkelijker te maken om de Next Horizon te verkennen.

De herziene KYB-veersystemen voor en achter hebben een 20 mm kortere veerweg om een lagere zithoogte te bereiken waardoor je makkelijker bij de grond kunt voor extra controle bij lage snelheden. Bovendien zijn de veerconstantes voor en achter licht verhoogd voor een nog betrouwbaarder rijgedrag bij volledige belading.

Het scherm van de Ténéré 700 Explore is hoger en breder dan het standaardscherm, waardoor het oppervlak 50% groter is voor meer rijcomfort tijdens slechte weersomstandigheden. En de Quick shifter met speciale instellingen voor het CP2-motorblok zorgt voor naadloos opschakelen. De Ténéré 700 Explore is standaard uitgerust met zijkoffersteunen en klanten kunnen Yamaha’s originele harde of zachte koffers laten monteren tegen meerprijs.

Ténéré 700 Explore: exclusieve kenmerken

  • 43 mm KYB-voorvork, 190 mm veerweg (20 mm minder dan Ténéré 700)
  • Op afstand instelbare achterschokdemper, 180 mm veerweg (20 mm minder dan Ténéré 700)
  • Lagere zithoogte van 860 mm om makkelijker bij de grond te kunnen en voor extra controle (15 mm minder dan Ténéré 700)
  • 50% groter schermoppervlak voor betere windbescherming
  • Zijkoffersteunen gemonteerd als originele uitrusting
  • Keuze uit Yamaha’s originele harde of zachte zijkoffers (meerprijs)
  • Quick shifter voor naadloos opschakelen

Prijs en beschikbaarheid

De Ténéré 700 Explore modeljaar 2024 zal in heel Europa verkrijgbaar zijn. Neem contact op met je nationale Yamaha-distributeur voor meer informatie over de beschikbaarheid en de lokale prijs.

Kleuren

De Ténéré 700 Explore zal verkrijgbaar zijn in Tech Kamo met speciale graphics.

Originele Yamaha-accessoires, Adventure-kleding en motorrijkleding

Yamaha heeft een scala aan originele accessoires ontwikkeld, als set of afzonderlijk verkrijgbaar, waarmee de eigenaar van de Ténéré 700 Explore zijn motorfiets gemakkelijk een persoonlijk tintje kan geven.

Klanten kunnen de sets en accessoires bestellen voordat ze hun nieuwe motorfiets ophalen en deze laten monteren door hun Yamaha-dealer. Alle accessoires in de sets kunnen ook afzonderlijk worden gekocht.

De collectie rijkleding van Yamaha, die is ontwikkeld als aanvulling op de Adventure-serie motorfietsen, bestaat uit jassen en broeken van textiel voor alle seizoenen. Daarnaast biedt de Adventure-kledingcollectie een aantal hoodies en T-shirts voor de echte Ténéré-liefhebbers.

MyGarage-app

De MyGarage-app van Yamaha is een snelle en gemakkelijke manier voor klanten om gewoon thuis op hun smartphone of laptop een virtuele Ténéré 700 Explore met tal van originele accessoires te bouwen. Met de gratis app kunnen gebruikers accessoires toevoegen en verwijderen om hun ideale motorfiets te creëren en het eindresultaat in 3D vanuit elke hoek te bekijken.

Dankzij MyGarage hoeft een klant nooit meer te gokken welke accessoires bij zijn motorfiets passen. Nadat de definitieve accessoires zijn gekozen, kan het pakket worden ge-e-maild naar de door de klant gekozen Yamaha-dealer, die de geselecteerde originele accessoires op de nieuwe Ténéré 700 Explore zal monteren.

Ga naar www.yamaha-motor.nl voor meer informatie over originele Yamaha-accessoires en -kleding of MyGarage.

MyRide

De gratis MyRide-app van Yamaha geeft elke Ténéré 700 Explore-rijder de kans om meer genot en informatie uit elke rit te halen. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, houdt elke gereden route rit bij en slaat alle routes op. Gebruikers kunnen hun eigen verhaal vertellen en aan elke rit foto’s toevoegen die ze kunnen delen op sociale media. Met MyRide kunnen gebruikers ook alle rijstatistieken bekijken, waaronder de totale afstand, hoogte, topsnelheid, gemiddelde snelheid, acceleratie en hellingshoek, om te vergelijken met andere rijders.

Voor de Ténéré 700 Explore is MyRide ook de app die connectiviteit mogelijk maakt, zodat rijders meldingen van inkomende gesprekken en berichten op het dashboard kunnen zien.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws