Louis.nl breidt uit in Nederland: winkel Louis Tilburg opent deuren

Met de onlineshop Louis.nl is de Duitse leverancier van motoruitrustingen virtueel al enige tijd aanwezig in Nederland. Met ingang van 1 maart 2019 is Louis ook fysiek aanwezig: met Tilburg heeft Louis in Noord-Brabant een uitstekende standplaats gevonden. Het filiaal is niet alleen vanaf Rotterdam, Utrecht of Eindhoven snel te bereiken. Ook het noorden van België is nabij. Vanaf Antwerpen is het net als vanaf Rotterdam of Utrecht ongeveer 70 km en vanaf Eindhoven nog geen 40 km. 

Op meer dan 1200 m² presenteert Louis in Tilburg een ruime keuze aan motorkleding van helmen tot laarzen en een omvangrijk assortiment aan accessoires, slijtonderdelen, gereedschap en smeer- en onderhoudsmiddelen. Motorrijdsters vinden hier een eigen damesafdeling. Het mediacenter heeft een groot aanbod aan communicatiesystemen, navigatieapparaten en actioncams. In een windtunnel kunnen helmen en jacks worden getest bij windsnelheden tot meer dan 100 km/u.

Bij Louis zijn wij vooral trots op de omvangrijke service die wordt geboden en op de medewerkers, die intern een goede opleiding hebben gekregen. Communicatiesystemen kunnen direct ter plaatse worden ingebouwd, helmen mogen maximaal 24 uur worden meegenomen en getest en in dringende gevallen kan er kleding worden geleend. De Louis bike-database biedt reserveonderdelen en accessoires voor meer dan 3300 motormodellen en het (Duitstalige) Louis handboek voor hobbymonteurs geldt in vakkringen als betrouwbare hulp bij veel onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

De traditionele onderneming uit Hamburg is voortgekomen uit een kleine motorwerkplaats die in 1938 werd geopend. De Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft was lange tijd de grootste motorhandel van Duitsland, totdat het bedrijf in de jaren ’90 besloot om zich alleen nog op de succesvolle verkoop van accessoires en kleding te concentreren. Naast Tilburg heeft Louis nog 80 filialen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland waar meer dan 1800 medewerkers in dienst zijn.

De openingsparty vindt plaats op 1 en 2 maart. Het adres luidt: Kraaivenstraat 28, 5048 Tilburg. Kijk voor meer informatie op het internet.

PS: Louis zoekt voor Tilburg nog medewerkers (M/V). Sollicitaties zijn welkom op sollicitatie@louis.nl.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief