Skip to main content

Ideale trainingcondities Supersport en Superbike racers

2016 krijgt dit jaar een vroege start voor racend Nederland; de OW Cup heeft haar eerste race op 26 maart op Assen, Superbike en Supersport rijders starten met de KNMV iets later in April op Croix. Niet veel tijd over dus om je nieuwe motor te testen of op te warmen voor het 2016 race seizoen en zeker niet als je dichtbij huis wilt testen. Daarom is er voor jou het aanbod van ART Motor met zeer uitdagende circuits in het zonnige Spanje, een ideaal alternatief en een top voorbereiding! Je zet de motor op transport en vliegt zo naar Zuid Spanje. De verscheidenheid aan circuits is enorm en het rijplezier is waanzinnig. 

In februari kun je bij ART Motor kiezen uit drie circuits: van 6 tot 9 februari 2016 kun je rijden op het bochtige circuit van Cartagena, perfect voor Supersport rijders. Het circuit van Cartagena ligt al behoorlijk zuidwaarts in Spanje, maar vervolgens kun je 200 km verder naar het zuiden van 11 tot 16 februari trainen op het supersnelle circuit van Almeria. Een ideaal circuit voor Superbike rijders door de lange rechte stukken en de super snelle bochten. Prijzen voor trainingsdagen op deze circuits beginnen bij € 549 voor 4 dagen.

En dan is er nog groot nieuws bij ART Motor, er wordt in Spanje namelijk een nieuw circuit onthuld voor de rijders op 17 en 18 februari aanstaande! Het Circuito de Andalucia, ontworpen met onder meer Tito Rabat, wereldkampioen Moto2 in 2014, biedt maar liefst 23 bochten in allerlei soorten en maten. De meeste bochten zijn meer dan GP waardig op dit uitdagende 4,3 kilometer lange circuit. Prijzen voor deze twee daagse ontmoeting beginnen bij € 299, 4 dagen voor €399, ook 6 tot 8 daagse pakketten zijn beschikbaar.

Transport van de motoren is mogelijk vanaf locaties vlakbij de Duitse grens in Hengelo en Roermond en op beide circuits zijn aantrekkelijk geprijsde accommodaties te boeken. Voor mee informatie en boekingen kijk op www.artmotor.nl 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws