Skip to main content

Ducati Day 2020 zondag 20 september op Spa-Francorchamps

 DG Sport is om welgekende redenen verplicht geweest om SpaItalia, het grote feest voor auto’s en motoren, overgoten met een Transalpijns sausje, te annuleren. Maar 20 september op het Circuit van Spa-Francorchamps laten schieten dat ging niet gebeuren. In de plaats zal er een Ducati Day plaatsvinden, overgoten met een Bikers’Days sausje… 

“Het is natuurlijk heel erg jammer dat we SpaItalia moeten uitstellen tot 2021, maar je moet weten dat het deel van de moto’s al de naam Ducati Day had meegekregen, legt Florian Jupsin, Bike Manager bij DG Sport uit. In nauwe samenwerking met de importeur van het merk, hebben we beslist om dat project verder te zetten, zodat zondag 20 september exclusief voor de moto’s zal gereserveerd worden. Zij zullen de kans krijgen om nader kennis te maken met het merk en het prachtige Ducati gamma.”

Ondanks de benaming, is het wel zo dat alle moto’s welkom zijn op deze dag, die er net zo zal uitzien als een Bikers’Day… “Wij verwelkomen inderdaad alle merken, niet enkel Ducati’s, vervolgt Florian Jupsin. Net zoals op de andere Bikers’Days, zullen de deelnemers verdeeld worden in groepen volgens hun ervaring op circuit. Dat alles in een aangename en ontspannen sfeer. En eerlijk gezegd, een kans om aan het eind van de zomer op een zondag het asfalt van Spa-Francorchamps nog eens te kunnen opgaan, dat kan je niet laten liggen ! Vooral omdat het een laatste soortgelijke dag zal zijn in 2020 op het mooiste circuit ter wereld, in het kielzog van de Bikers’Days op vrijdag 18 en zaterdag 19 september…”

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws