Skip to main content

Voor het seizoen 2020 hebben we de data van Assen alweer online staan, we hebben speciaal gekozen voor veel dubbele dagen en starten of op de maandag of een vrijdag met een zaterdag erin. Als je boekt voor de dubbele events dan betaal je €185.- per dag. we rijden 6 sessies van +/- 20 minuten per dag. We rijden met goed verdeelde groepen: Expert / Snel / Minder Snel / Beginner. en uiteraard de cursusgroep met begeleiding van ervaren instructeurs. We geven jou echt de meeste circuittijd van alle organisaties (6x 20 min. per circuitdag).

We hebben zelfs een Koningsdag in het programma, op maandag de 27e april op het mooie TT-circuit, zie onder voor alle data Assen
* maandag 27 april 2020 (koningsdag)
* maandag 8 juni
* dinsdag 9 juni
* maandag 24 aug.
* dinsdag 25 aug.
* vrijdag 25 sept.
* zaterdag 26 sept.

Op Zandvoort hebben we een optie voor een aantal dagen, deze dagen zullen eerdaags online gaan (begin januari) 

Onze Zwitserse partner Valentinos is druk bezig met circuitdagen in Europa te organiseren, Valentinos is een organisatie die altijd klaar staat voor zijn klanten. Met eigen tijdwaarneming en minder deelnemers per groep wat perfect aansluit bij onze motorsport beleveing. ook deze dagen zoals Valencia, BRNO, Misano, etc staan binnenkort op onze website, ook is motor transport mogelijk voor onze klanten. Kortom er gebeurt weer zat bij de circuitschool, uiteindelijk zijn we toch de organisatie met de ultieme motorsport gevoel en de betere motorsportschool in beleving en uitvoering.

Wil je proefrijden op een hagelnieuwe ZX636R, ZX10-R, Z-H2R voor 40€ kan je op Assen, Zandvoort en Mettet proefrijden, ook deze data komen binnenkort op de site.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws