Skip to main content

Groot aanbod aan circuitdagen na heropening TT-Circuit Assen

Nu het TT-Circuit in Assen vanaf 1 juni 2020 weer open mag voor trainingen, staat de kalender gelijk goed vol met circuitdagen voor motorrijders. Dat zijn deels evenementen op de originele datum en deels verschoven evenementen die eerder niet doorgingen. Daarnaast is er ook een ruim aantal nieuwe evenementen die op de dagen van de afgelaste publieksevenementen zijn gekomen. 

Op de kalender staat 3 juni al de eerst circuitdag van Racecracks, maar de toeloop is daarvoor zo groot dat er al een wachtlijst is, iets wat voor meerdere dagen in juni ook al geldt. Toch zijn er ook in de eerste maand “na de corona” toch nog circuitdagen waarvoor ingeschreven kan worden, maar die nog niet op de kalender van het TT-Circuit staan. Zo biedt Circuitschool een circuitdag op 20 juni en doet Trackdays4all een circuitdag op 21 juni 2020, maar deze staan nog niet op de lijst van het TT-Circuit zelf. Om achter dergelijke dagen te komen is het raadzaam de websites van de vaste aanbieders even af te lopen, deze zijn te vinden vanaf de kalenderpagina van het TT-Circuit.

Ook is er goed nieuws voor de deelnemers dat overnachten op de paddock weer mogelijk is, maar wel onder een aantal stringente voorwaarden. Die zijn onderdeel van het algemene coronaprotocol van het TT-Circuit

Update: 20 & 21 juni zijn van optie naar boeking gegaan en dus nu ook terug te vinden op de site van het circuit. Maar zoals gemeld kunnen er op deze manier meer dagen aangeboden worden die (nog) niet officiëel op de kalender staan. 

Link: https://mtrn.ws/NaCOVIDcircuitdagen 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws