Richard van den Brink manager 2Wheel Continental motorbanden

Per 1 augustus 2018 zal Richard van den Brink binnen de Continental Banden Groep worden benoemd als manager 2Wheel. Hij volgt daarmee Silke Brouwer op, die na 7 jaar Continental heeft verlaten. Richard van den Brink is vanaf 1989 werkzaam bij Continental Banden Groep en kent de leverancier Continental als geen ander. Richard zal de functie van manager 2Wheel op zich nemen in combinatie met zijn huidige functie van manager Conti Tech/Industriebanden. 

De markt van fiets- en motorbanden is niet nieuw voor Richard. Hij was namelijk van 2004-2012 ook al manager van deze afdeling. Hij kent de markt goed en hij zal met het team snel de volgende stappen gaan zetten in de markt die strategisch zeer relevant is voor Pon als leverancier van tal van fietsmerken en fietsgerelateerde producten via Pon.Bike. Hierbij zal de focus niet alleen komen te liggen op racefietsbanden, maar zeker ook op mountainbike-, stadsfietsbanden en natuurlijk de band voor de elektrische fiets. 

Continental Banden Groep B.V. is een onderdeel van Pon en als zodanig sinds 1949 importeur van Continental banden (personen- en bedrijfswagens, fiets en motor). Voor fiets- en motorbanden heeft de afdeling 2Wheel de verantwoordelijkheid voor de verkoop en distributie in heel de Benelux. 

Bron: Continental Banden Group Barneveld


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief