Denis Brouwer nieuwe CEO Powersport Distribution Group

Denis Brouwer wordt de nieuwe CEO van de Powersports Distribution Group, het overkoepelende moederbedrijf van bekende motordistributeurs en -leveranciers als Hoco Parts, Motorcycle Storehouse, CMS en DC Afam, waar recent nog De Hobbyist aan werd toegevoegd. Brouwer volgt hiermee Tom Beyers op, die vanaf de eerste aankoop door PDG als CEO fungeerde. Beyers blijft wel werkzaam binnen PDG, hij wordt nu Executive Chairman, doorgaans een functie die bedoeld is om een nieuwe CEO als adviseur te begeleiden rondom de overname van de dagelijkse leiding. 

Brouwer (55) was sinds 2016 Managing Director en CEO bij hout- en bouwmaterialenleverancier Jongeneel (foto), hij begint na de vakantieperiode op 8 augustus 2022 op zijn nieuwe positie. Zowel Brouwer als Beyers geven aan dat er vanaf die tijd gewerkt gaat worden aan het verbeteren van de reeds aangekochte bedrijven, maar dat er ook actief verder gezocht wordt naar nieuwe overnamepartners. 

“Op 8 augustus begint de ambitieuze reis om onze buy & build-strategie te versnellen door de bekende PDG-dochterondernemingen zoals Hocoparts, CMS, MCS, MCU en DC Afam verder te verbeteren en door te zoeken naar goede acquisities die passen in onze strategie.”- Denis Brouwer, CEO Powersports Distribution Group

Foto: MIXpro/Marjolein Ansink


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief